OVER ONS

Over ons

Beste autosportliefhebbers, 

TRAXX RACING TEAM gevestigd te Lint bestaat inmiddels 27 jaar.

Onder leiding van Christiaan Voet hebben wij een jarenlange ervaring en know-how opgebouwd in de autosport.  We kenmerken ons door een gedreven team-spirit, uiterst preciesiewerk, en haarfijne stuurmanskunst.  Piloten zijn Christiaan Voet en Bart Van den Broeck.  

TRAXX RACING TEAM PALMARES van de voorbije jaren:

2015 vice kampioen sportklasse Supercar Challenge 

2015 24 h. Zolder : 3eplaats in de klasse en 29ealgemeen

2015 Belcar toerism-Challenge: vice-kampioen met Clio Cup 3 racer

2016 vice kampioen sportklasse Supercar Challenge

2017 kampioen sportklasse Supercar Challenge

2017 overall kampioen Supercar Challenge

Met onze prachtige Peugeot RCZ Cupracer – 250 PK behaalden onze piloten reeds een aanzienlijk aantal podiumplaatsen en behaalden we niet enkel de titel in de sportklasse maar werden we ook algemeen kampioen Supercar Challenge. (seizoen 2017) 

Enkele cijfers 2017:

8 race weekends = 16 races waarvan : 

16 podiumplaatsen  

Eerste plaats : 8 X

Tweede plaats : 5 X

Derde plaats : 3X

Ook dit jaar ambiëren we opnieuw een podiumplaats in het eindklassement van Supercar Challenge.  Mogelijk en afhankelijk van de kalender, rijden we ook dit jaar enkele VLN-races op het prachtige circuit Nordschleife Nürburgring (D.)

U merkt het, voor onze sponsors wordt het opnieuw een uiterst interessant race-seizoen. Hun logo’s zullen erg vaak in de ‘picture’ rijden.  Voor TRAXX RACING TEAM is de aftrap van dit nieuwe seizoen reeds gegeven, met meer ritme, meer races en meer sfeer.  Noteer alvast de data die u kan terugvinden op de kalender.  

Een welgemeende dank aan al onze sponsors en supporters.  Enkel dankzij jullie konden wij deze mooie resultaten neerzetten. Dank voor uw jarenlange ondersteuning. Wij durven hopen voor volgend seizoen opnieuw op uw steun te kunnen rekenen.